Φωτογράφος στην Γλυφάδα

Φωτογράφος στην Γλυφάδα, φωτογραφία, φωτογράφηση , φωτογράφιση, γάμος , βάπτιση

90559903_1965142310284552_4265765409627570176_ojpg

Φωτογραφία Γάμου

Οι φωτογράφοι μας  παραθέτουν με κάθε λεπτομέρεια και χωρίς “ψιλά γράμματα” όλες τις τιμές φωτογράφησης γάμου αλλά και της βιντεοσκόπησης του γάμου σας, καθώς και τις υπηρεσίες που αντιστοιχούν ανά κάθε πακέτο υπηρεσιών.

6035 jpg

Καλλιτεχνική φωτογράφιση γάμου και βάπτισης

 

ιστορίες αληθινών ανθρώπων σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής...

Μου αρέσει να δημιουργώ εικόνες αυθόρμητες, χαρούμενες, ζωντανές που να αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε στιγμή και κάθε συναίσθημα της μέρας εκείνης. Αν σας αρέσει η δουλειά μου επικοινωνήστε μαζί μου και αφήστε με να διηγηθώ και τη δική σας ξεχωριστή μέρα.

Wedding and christening photographer in Athens Greece Naxos Island

φωτογραφία γάμου, φωτογραφία βάπτισης, φωτογραφία πορτραίτου, εγκυμoσύνης και νεογέννητου.Αυτή η κατηγορία μιλάει από μόνη της! Χαρίζει έμπνευση και ιδέες και τα πιο χρήσιμα tips για οτιδήποτε αφορά το γάμο, έτσι ώστε να σχεδιάσετε το γάμο σας όπως ακριβώς τον ονειρευόσαστε. Μπορείτε να βρείτε ιδέες για το στολισμό της τελετής και της δεξίωσης, ιδέες για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, να σας βοηθήσει στην επιλογή του νυφικού σας, στην επιλογή των τραγουδιών, των προσκλητηρίων και μπομπονιερών σας και γενικότερα για όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν ένα πανέμορφο γάμο.
Εμείς συλλέξαμε τις πιο πρωτότυπες και ωραίες ιδέες τόσο από πραγματικούς γάμους, όσο από styled shoots και σας τις παρουσιάζουμε χωρισμένες σε διάφορες κατηγορίες. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε σε κάθε μια, απολαμβάνοντας την ομορφιά που κρύβεται πίσω τους.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε για να έχετε καλές φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα είναι τη δική σας ψυχολογία. Να είστε σίγουρες (ναι, μιλάω στις μαμάδες, συνήθως οι μπαμπάδες είναι πιο χαλαροί) ότι το άγχος της προετοιμασίας ή η ανησυχία για το αν το μωράκι σας θα ταλαιπωρηθεί εκτός του ότι δε θα σας αφήσει να απολαύσετε μια όμορφη μέρα με τους δικούς σας ανθρώπους, αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Επίσης όλη αυτή η νευρικότητα μεταφέρεται στο μωράκι σας. Τα παιδάκια νιώθουν τον εκνευρισμό σας και δεν ξέρουν γιατί υπάρχει. Στη συνέχεια μεταφέρονται από αγκαλιά σε αγκαλιά γιατί πρέπει να φωτογραφηθούν, περνούν και την ταλαιπωρία του μυστηρίου οπότε…είναι ανήσυχα.
Για το δικό σας καλό αλλά και για το παιδί αποφασίστε ότι ήταν να ετοιμάσετε το κάνατε και πλέον ήρθε η ώρα να απολαύσετε μια ωραία μέρα με το παιδί σας. Χαμογελάστε του, ηρεμήστε το και όλα θα είναι καλά.