Φωτογράφος Βάπτισης στο Καματερό

Φωτογράφος Καματερό

Φωτογράφηση Βάπτισης στο Καματερό

https://gr.pinterest.com/Frankkotsosphotography/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7/Για μας κέντρο της φωτογράφισης βάπτισης είστε εσείς και τα μοναδικά, ζωηρά σας συναισθήματα που επιδιώκουμε να αποτυπώσουμε στην εικόνα: η ευχαρίστηση, η συγκίνηση, ο απαράμιλλος δεσμός, η τρυφερότητα, η πληρότητα… Πολλές φωτογραφικές λήψεις κατά την ώρα του μυστηρίου και προσεκτική επιλογή ανάμεσα σε εκατοντάδες φωτογραφίες, θα μας δώσουν το ισχυρό τους απόσταγμα: τις πιο αυθόρμητες και τις πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες βάπτισης που θα μπορούν να διηγηθούν,  με την Φωτογράφηση Βάπτισης καρέ καρέ, την υπέροχη αυτή ημέρα για την οικογένειά σας. Στιγμές του μυστηρίου, τα λαμπερά σας χαμόγελα, η μοναδική σχέση με το παιδί σας, ακόμη και το γοερό κλάμα που βρίσκει την παρηγοριά του στην ζεστή μητρική αγκαλιά… μοναδικές στιγμές που χαράσσονται στην καρδιά… και που η ανάμνησή τους χαράσσει στα χείλη μας το χαμόγελο… ή φέρνει στην άκρη του ματιού ένα δάκρυ ευτυχίας…


FB_IMG_1614459088712jpg457jpg168jpg rejpg573jpg007-008_1jpg

007-008jpg005-006jpg003-004jpg035-036jpg
_MG_99835 rejpgΠότε να πάω στην εκκλησία;


Όσο νωρίτερα μπορέσετε να είστε στην εκκλησία τόσο καλύτερα. Όχι μόνο εσείς αλλά και οι οικογένειες σας αλλά και αυτές των κουμπάρων σας. Αυτό γιατί το παιδάκι σας θα είναι ήρεμο και θα έχει την υπομονή να βγει φωτογραφίες. Στις βαπτίσεις που αναλαμβάνω πάντα ζητάω από τα ζευγάρια να έρθουν όσο νωρίτερα μπορούν. Βγάζουμε αναμνηστικές φωτογραφίες πριν τη βάπτιση όταν το μωρό είναι ήρεμο και χαμογελαστό. Μετά τη βάπτιση είναι κουρασμένα και πεινασμένα και συνήθως κοιμούνται, οπότε δε θέλουμε να τα ενοχλήσουμε. Εξασφαλίζουμε επομένως τις αναμνηστικές φωτογραφίες πριν τη βάπτιση και μετά από αυτήν πάμε με τα…νερά του παιδιού. Αν το μωράκι για παράδειγμα κοιμηθεί ή είναι ανήσυχο και κλαίει, έχουμε αυτό που θέλουμε από πριν οπότε δεν υπάρχει λόγος να το ταλαιπωρούμε, αν όχι, τέλεια, βγάζουμε κι άλλες φωτογραφίες!

Το όσο νωρίτερα πάντως δε σημαίνει ότι αμάν και ντε πρέπει να ξεσηκωθείτε και να σας φάει το άγχος αν δεν τα καταφέρετε. Γιατί έτσι μηδενίζετε όσα είπαμε πιο πάνω για τη ψυχολογία που πρέπει να έχετε. Το σημαντικότερο είναι να πάει καλά η μέρα για το παιδί και όχι να μην περιμένει ο φωτογράφος. Ο τελευταίος πρέπει να δείξει κατανόηση.
Όταν φτάσετε στην εκκλησία φροντίστε να δώσετε στο φωτογράφο το σταυρό, τη λαμπάδα και τα ρουχαλάκια του παιδιού για τις απαραίτητες φωτογραφίες και δώστε του λίγο χρόνο και για αυτές τις εικόνες.