Φωτογράφος Αχαρνές , Πάρνηθα, Φωτογράφιση Γάμου, Φωτογράφιση Βάπτισης

Φωτογράφος Αχαρνές , Πάρνηθα, Φωτογραφείο

Οι αυθόρμητες, γεμάτες συναίσθημα φωτογραφίες του Γάμου σας θα σας συντροφεύουν για μία ζωή. Σίγουρα θέλετε όταν κοιτάζετε την φωτογράφιση του γάμου σας μετά από πολλά χρόνια, να νιώθετε ξανά όλα τα έντονα συναισθήματα που είχατε εκείνη την ημέρα που πρωταγωνιστές ήσασταν μόνο εσείς!

Φωτογραφίζουμε εστιάζοντας στην αγάπη σας...


 77jpg 134jpg 199jpg 270jpg 325jpg 342jpg 401jpg 426jpg

Η εξειδίκευσή μας στη φωτογραφία γάμου ξεκινάει το 2005 και έκτοτε δεν έχουμε σταματήσει να αναζητούμε νέες τάσεις και συχνά να δημιουργούμε τις δικές μας.  

Βλέποντας τη φωτογράφιση γάμου ως το πιο δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι της φωτογραφικής τέχνης, επιδιώκουμε να δημιουργούμε εικόνες που θα εγκλωβίσουν τα συναισθήματα της στιγμής, διατηρώντας παράλληλα και διαχρονική καλλιτεχνική αξία.

Για εμάς η φωτογράφιση γάμου είναι περισσότερο από δουλειά. Είναι η δέσμευσή μας ότι οι φωτογραφίες του γάμου σας δεν θα ξεχαστούν σε κάποιο συρτάρι, αλλά θα αποτελέσουν ένα ζωντανό κομμάτι των καλύτερων αναμνήσεων, από την πρώτη μέρα της κοινής σας ζωής.

Κι επειδή μια εικόνα μιλάει περισσότερο από χίλιες  λέξεις, δείτε την δουλειά μας σε φωτογραφίες γάμου και επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί τι θα σκεφτούμε για το δικό σας γάμο, για τις δικές σας αναμνήσεις Frank Kotsos Photography.Βίντεο γάμου

Το βίντεο γάμου αποτελεί ένα εξαιρετικό αναμνηστικό του γάμου σας μιας και σας μεταφέρει ακριβώς στη στιγμή, με μουσική, ήχους και εικόνες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά και ξανά τη ροή και τη διαδικασία του γάμου σας, ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο και γεμίζοντας διάφορα συναισθήματα. Η επιλογή της δημιουργίας ενός βίντεο είναι ότι καλύτερο μιας και παρουσιάζει το γάμο σας από την αρχή μέχρι το τέλος με τον πιο όμορφο τρόπο… σαν να είναι μια ιστορία. Σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο των πιο όμορφων πραγματικών γάμων στην Ελλάδα και στην Κύπρο, που δημιουργήθηκαν υπέροχα από ταλαντούχους βιντεογράφους. Ταξιδέψτε σε όλων των ειδών τις ιστορίες αγάπης και σε διάφορες τοποθεσίες. Πατήστε play και απλά αφήστε το video γάμου να σας ταξιδέψει!
Το Κτήμα Jockey είναι ένας όμορφος τόπος για μια φωτογράφιση γάμου! Με υπέροχα τοπία και μια μοναδική ατμόσφαιρα, το Κτήμα Jockey προσφέρει μια ιδανική περιβάλλον για να απαθανατίσετε τις σημαντικές στιγμές της ημέρας σας. Από τους όμορφους κήπους με τα λουλούδια και την πολύχρωμη βλάστηση, έως την εκπληκτική διακόσμηση και την πολυτέλεια των εγκαταστάσεων, το Κτήμα Jockey προσφέρει ένα μοναδικό πλαίσιο για την ιδανική φωτογράφιση γάμου. Κάθε γωνιά του μέρους εκπέμπει αριστοκρατικότητα και πολυτέλεια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα σας καθηλώσει. Ανακαλύψτε το Κτήμα Jockey και αφήστε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους!