Φωτογράφιση γάμου και βάφτισης από βραβευμένο φωτογράφο σε βάπτισης

φωτογραφία βάπτισης Φωτογράφος Γάμου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Φωτογράφιση γάμου και βάπτισης από βραβευμένο φωτογράφο σε βάπτισης

Φωτογράφιση γάμου και βάπτισης από βραβευμένο φωτογράφο σε κτήμα γάμου

Φωτογράφιση σε κτήμα Γάμου Φωτογράφιση σε κτήμα Γάμου

φωτογράφο βάπτισης

Η επιλογή ενός χώρου είναι το πρώτο και το ποιο κρίσιμο βήμα, ώστε μετά να μπορέσετε να οργανώσετε το γάμο σας. Εκτός όμως από την επιλογή του κτήματος αυτό που θα πρέπει να δείτε είναι και η εκκλησία.
Που θα γίνει ο γάμος? Στην Αττική τα περισσότερα κτήματα έχουν και εκκλησάκι που τελούνται εκεί τα μυστήρια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν χρειάζεται να κάνουν πολλές μετακινήσεις. Εμπιστευθείτε επαγγελματίες φωτογράφους για την φωτογράφιση της βάπτισης.

Κτήμα Γάμου

Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη

Γαμήλιο τραπέζι

Διαμορφώνεται δε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης (γάμος, βάπτιση, εταιρική εκδήλωση, δεξίωση) για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Γαμήλια ανθοδέσμη

Η υποδοχή των προσκεκλημένων γίνεται σε ένα πρώτο κηπάριο με τα ανάλογα έπιπλα, όπου προσφέρεται ένα ποτό καλωσορίσματος. Στο ίδιο επίπεδο, δίπλα, βρίσκεται και η πισίνα περιτριγυρισμένη από λουλούδια και δέντρα.Αίθουσα στο κτήμα

Εντός της αίθουσας υπάρχει χώρος για το ποτό καλωσορίσματος, σαλόνι με το τζάκι και παρά το μέγεθος της ξεχωρίζει για την αίσθηση ζεστασιάς που κυριαρχεί.


Βάπτιση Βάπτιση

Φωτογράφιση Βάπτισης

Όλη η γλυκύτητα βρίσκεται μαζεμένη εδώ, στις ιστορίες απο τις πραγματικές βαπτίσεις! Δείτε όμορφες και συγκινητικές στιγμές διαφόρων βαπτίσεων, τόσο για κορίτσι όσο και για αγόρι. Μοναδικές βαπτίσεις με ξεχωριστές, εντυπωσιακές διακοσμήσεις πρωτότυπων ιδεών που δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό. Η κάθε βάφτιση ακολουθεί ένα συγκεκριμένο θέμα και ένα υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων, που δημιουργούν ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι. Εμπνευστείτε με υπέροχες ιδέες και σχεδιάστε τη βάπτιση της μικρή πριγκίπισσας ή του μικρού πρίγκιπα σας όπως ακριβώς τους αξίζει. Βρείτε το ιδανικό θέμα που της/του ταιριάζει και αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και με τη βοήθεια των ειδικών, φτιάξτε το δικό σας παραμύθι. Οι πιο κάτω, όμορφες βαπτίσεις αποτελούν την ιδανικότερη έμπνευση για την οργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας!